Service

 

Regelmatig onderhoud aan je fiets is erg belangrijk. Niemand houd ervan om fietspech te hebben. Dit gebeurt altijd net als je een belangrijke afspraak hebt en je eigenlijk al een beetje te laat bent. Heel vervelend dus!

Daarom is ons advies om de fiets jaarlijks te laten onderhouden. Dit zorgt ervoor dat je fiets veilig de weg op gaat. 

Breman Rijwielen zorgt dat je optimaal van je fiets kan genieten. Voordat u een fiets bij ons koopt hebben wij de fiets al rijklaar gemaakt. Onze ervaren monteurs lopen de fiets geheel na en stellen alles precies goed af voor onbezorgd fietsplezier. Hiervoor worden geen kosten gerekend. Binnen 3 maanden of 500 km na aankoop vindt er een nastelbeurt plaats. Dit is erg belangrijk. Hierdoor voorkom je eventuele problemen in de toekomst. Onderdelen zoals kettingen, kabels en spaken zullen door het eerste gebruik wat speling krijgen. Door het nastellen hiervan wordt dit weer op orde gebracht. Dit is ook een voorwaarde van de fietsfabrikant om de garantie op de fiets te behouden. Alleen fietsen die bij ons zijn gekocht krijgen deze gratis service. Daarna kunt u jaarlijks fietsen die bij ons gekocht zijn aanbieden voor een jaarlijkse servicebeurt of voor incidentele reparaties. 

Onze werkplaats is optimaal ingericht met onderdelen, gereedschap en capaciteit voor onderhoud aan fietsen die wij verkocht hebben. Fietsen die bij een webshop, bouwmarkt, experience center, andere fietsenwinkels of ergens anders vandaan komen kunnen alleen gerepareerd worden indien de werkplaatsplanning dit toelaat. Eigen fietsen krijgen voorrang  bij drukte in de werkplaats. Fietsen die elders gekocht zijn kunnen geweigerd worden. Voor fietsen die wij niet verkocht hebben hanteren wij een toeslag op het reguliere tarief.

© 2017 - 2024 Breman Rijwielen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel